onsdag 2. desember 2009

Fotografering

I går var vi sammen med hushjelpen hos fotografen og tok familiebilder. Vi tok bilde med oss alle fire, oss tre og bare Daniel. Daniel hadde på seg kinesiske klær og sko, og var veldig flink. Bildene er klar på fredag, og da har vi allerede reist herfra. Derfor skal en god venn ta dem med til Norge.

4 kommentarer:

  1. Hei Daniel.
    Her ser jeg en glad gutt sammen med mor og far.
    Dette bilde var kjempefint.
    Nå blir det spennende å se bilder av deg i kinesiske klær når du kommer hjem til Norge.

    SvarSlett
  2. Hei alle sammen. Kjempefint bilde. Vil bare ønske dere noen fine dager i Thailand. Nyt ferien og varmern før dere kommer hjem til kalde Norge. Vi tenker masse på dere og gleder oss til å treffe dere alle tre. Rasmus gleder seg til å leke med deg Daniel.
    God klem fra Unni.

    SvarSlett
  3. Jeg regner med at det er min bedre halvdel som skal ta med bildene? Hvis det stemmer, får jeg lov til å se på dem??! Det hadde vært gøy! Her er formen så som så. Har fått moderat svangerskaps forgiftning, så jeg gleder meg til Per-Olav kommer i tilfelle det blir værre. Kos dere i Thailand! Håper vi sees i gamlelandet! Klem

    SvarSlett
  4. Ja, bare se på bildene. Vi er også spent på resultatet, så gi oss en tilbakemelding. Vi gleder oss til å se dere igjen i Norge!

    SvarSlett